Konak’la Prizren’in kardeşlik bağları güçlenecek

Konak’la Prizren’in kardeşlik bağları güçlenecek
  • 14 Temmuz 2023 10:11

Prizren Belediye Başkanı Shaqir Totaj ile Prizren Belediye Meclisi Başkanı Levent Buş’ı ağırlayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kardeşlik ilişkilerini geliştirerek ortak çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Batur, “Sekteye uğramış bir kardeşlikti ama bundan sonra pekiştiriyoruz. Önümüzdeki süreçte birlikte yürüteceğimiz AB projeleri geliştirebilir, ticari aktivitelerin gelişmesi için çalıştaylar düzenleyebiliriz” dedi.

Prizren Belediye Başkanı Shaqir Totaj ile Prizren Belediye Meclisi Başkanı Levent Buş, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a iadeyi ziyarette bulundu. Konak Belediye Meclis Üyesi ve İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler’in eşlik ettiği ziyarette Batur, “Başkanlarımızı da İzmir’de, Konak’ta görmekten, onları ağırlamaktan çok mutlu olduk. Prizren’le ilişkilerimizi daha iyi bir seviyeye getirmek, kardeşlik bağımızı güçlendirmek için çabalıyoruz. Sekteye uğramış bir kardeşlikti ama bundan sonra pekiştiriyoruz. Konak ve Prizren belediyeleri olarak yapacak birçok ortak işimiz olabilir. Önümüzdeki süreçte birlikte yürüteceğimiz AB projeleri geliştirebilir, ticari aktivitelerin gelişmesi için çalıştaylar düzenleyebiliriz” diye konuştu.

Prizren Belediye Başkanı Shaqir Totaj ise Başkan Batur’a Konak’ta çok güzel ağırlandıklarını belirterek teşekkür etti. Totaj da kardeşlik ilişkilerinin geliştirilerek, ortak çalışmaların ve karşılıklı ziyaretin artması temennisinde bulundu.

Başkan Batur, geçtiğimiz nisan ayında bir dizi ziyaret için gittiği Kosova’da Prizren’e de uğramış, kardeşlik bağını geliştirmek ve ortak projeler geliştirmek için temaslarda bulunmuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Denizli üreticilere 50 bin adet fidan dağıttı
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.