Konak’ın geleceği sağlam!

Konak’ın geleceği sağlam!
  • 4 Ağustos 2016 06:29

Son dört yıldır kadın futboluna adını altın harflerle yazdıran Konak Belediyespor’un altyapısı da ışık saçıyor. Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde üst üste dört sezondur şampiyonluğu kimselere kaptırmayan mavi beyazlıların geleceği olan genç ve yıldız kız takımları Türkiye şampiyonluğuna emin adımlarla ilerliyor. Kadın futbolunda Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olan ablalarının izinden giden Konak’ın kızları başarılarıyla gelecek için güven veriyor.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Konak Belediyespor Kulübü’nün genç kızlar kategorisinde mücadele veren takımı Türkiye genelinde 29 grup merkezinde toplam 129 takımın mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası’nda adını ikinci tura yazdırdı. Bir üst tura çıkan 32 takım arasına girme başarısı gösteren Konaklı genç kızlar, 6,7 ve 8 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir’de grup maçları oynayacak. Grupta Kocaeli’nden Harb-iş, Sivas’tan Gazi Lisesi, Denizli’den ise Pamukkale Üniversitesi Gençlik Spor’la karşı karşıya gelecek olan İzmir temsilcisinde tek hedef şampiyonluk. Grubu lider tamamlayarak çeyrek finale yükselmek isteyen mavi-beyazlı takım tıpkı Kadınlar Futbol Ligi’nde Türkiye Şampiyonu olan ablaları gibi kupayı İzmir’e getirmek istiyor. İzmir’in futboldaki gururu olan Konak Belediyespor’un Yıldız Kızlar futbol takımı da Türkiye Şampiyonası’nda son 32’ye kalma başarısı gösterdi. 12-13 yaş kategorisinde mücadele eden yıldız kızlar grup maçlarını önümüzdeki günlerde oynayacak.

Konak’ın geleceği sağlam!

‘BU BAŞARI İZMİR’İN BAŞARISI’

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, altyapıda elde edilen bu başarının gelecek için umut verici olduğunu söyledi. Bir üst tura çıkan genç ve yıldız kız takımlarının gruplarını lider tamamlayacağına inandığını dile getiren Başkan Pekdaş, “Kadın futbol takımımızın ardından genç ve yıldız kız takımlarımızın elde ettiği bu başarı önemli bir başarıdır. Konak’ın, İzmir’in kadınları her alanda olduğu gibi futbolda da başarılarını gösteriyor. Takımlarımızla gurur duyuyoruz. Gruplardan çıkacaklarına ve şampiyon olacaklarına yürekten inanıyorum” dedi. Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Konak Belediyespor’un 23-28 Ağustos tarihleri arasında Hollanda’da oynayacağı ön eleme maçlarıyla ilgili de konuşan Pekdaş, Avrupa’da elde edecekleri başarının Türkiye’ye moral olacağını söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’in simge meydanları örnek işbirliğiyle yenileniyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.