Konak’ın bereket sofraları büyüyor

Konak’ın bereket sofraları büyüyor
  • 25 Haziran 2016 10:15

Konak Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca mahallelerde kurduğu iftar sofralarında her gün binlerce kişi aynı anda orucunu açıyor.

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta düzenlenen mahalle iftarları Gültepe Atatürk Parkı’nda kurulan iftar sofrasıyla sürdü. Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce park çevresine kurulan masalar 7’den 70’e her yaştan mahalleliyi ağırladı. İftar yemeğine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Gültepeli katıldı.

Konak’ın bereket sofraları büyüyor

Başkan Pekdaş, iftar öncesi masaları tek tek gezerek, mahalle sakinlerini selamladı. Park içinde kurulan sofrada iftar saatini bekleyen Gültepeliler, ezanın okunmasıyla birlikte Konak Belediyesi’nin ikram ettiği iftar menüsüyle oruçlarını açtı. İftar sonrası muhtarlar ve mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Pekdaş, belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ramazan’ın yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı ay olduğunu belirten Pekdaş, Konak’ın farklı mahallerinde iftar sofraları kurarak her gün binlerce kişiyi ağırladıklarını söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.