Konak Tramvayında Yüksek Hız

Konak Tramvayında Yüksek Hız
  • 1 Şubat 2016 14:01

Konak ve Karşıyaka tramvaylarının yapımını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışma temposunu hızlandırdı. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Hava Eğitim Komutanlığı önünden başlayan Konak Tramvayı’nın ray döşeme işlemleri 40/1 Sokak ile 79 Sokak arasında devam ediyor. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nı Mithatpaşa Caddesi’ne bağlayan kesişme noktalarındaki hat imalatları ise trafiğin aksamaması için belirlenen takvim çerçevesinde sırayla yapılıyor.

UKOME kararı doğrultusunda 23 Ocak’ta araç trafiğine kapatılarak hat imalat çalışmalarına başlanan Güzelyalı 16 Sokak, planlanan süreden 2 gün önce yeniden trafiğe açıldı. Şimdi aynı karar doğrultusunda Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ile 19/1 Sokak kesişiminde hat imalat çalışmalarına devam edileceğinden, Mithatpaşa Caddesi’nden Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na dönüşü sağlayan 19/1 Sokak, 2 Şubat Salı gününden itibaren trafiğe kapatılacak. 10 gün içinde hat imalat çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol tekrar trafiğe açılacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Basmane’de temizlik ve bakım seferberliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.