Konak, kentsel dönüşüm projeleriyle Rescon Expo’da

Konak, kentsel dönüşüm  projeleriyle Rescon Expo’da
  • 4 Kasım 2023 11:16

Konak Belediyesi, ilçenin 60 yıllık çarpık yapılaşma sorununa neşter vuran iki büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gültepe ve Beştepeler planlarıyla Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı Rescon Expo’ya katıldı.

Konak Belediyesi 3-5 Kasım tarihleri arasında fuarizmir’de düzenlenen 2. Emlak, İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı Rescon Expo’ya katıldı. Belediye, kentsel dönüşüm projelerini tanıtarak Türkiye’ye örnek modeller sunmak, inşaat ve emlak sektörünün gelişimine katkı koymak amacıyla düzenlenen fuarda Gültepe ve Beştepeler projeleriyle yer aldı.

Konak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, İZFAŞ ve Nobel Expo tarafından düzenlenen fuardaki standında, Başkan Abdül Batur’un göreve gelir gelmez üzerinde çalışmaya başladığı ve ilçenin 60 yıllık çarpık yapılaşma sorununa neşter vuran örnek projeler olarak ortaya koyduğu kentsel dönüşüm çalışmalarını tanıttı. Standında ziyaretçilerini ağırlayan belediye, yaklaşık 300 hektarlık bir alanda uygulanacak Gültepe ile 200 hektarlık bir alanı kapsayan Beştepeler planlarıyla ilgili bilgiler sundu. Konak Belediyesi’nin 28 mahalleyi kapsayan iki projesinde, yeşil alanları da kapsayan sosyal donatı alanlarına ayrılan büyük pay dikkat çekti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediyesi 500 bin fide dağıtıyor
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.