Kolektif Akademi Başarılarına Devam Ediyor

Kolektif Akademi Başarılarına Devam Ediyor
  • 21 Şubat 2020 14:47

BerkeMankır

     İzmir Buca’da üç yıldır 2-12 yaş arasındaki çocuklara temel cimnastik eğitimi veren Kolektif Akademi, İzmir İl Birinciliği yarışmasında elde ettiği başarılarla göz doldurmaya devam ediyor. Akademinin kurucularından ve aynı zamanda eski milli sporcu olan Coşkun Boncuk, “Geçen sene yakaladığımız başarı grafiğimizi bu sene artırdık. Bu başarı, önümüzdeki turnuvalarda daha fazla olacak” dedi

Kolektif Akademi, Bornova Kapalı Cimnastik Salonu’nda düzenlenen İzmir İl Birinciliği Turnuvası’nda takım ve bireysel kategorilerde önemli başarılara imza attı. Küçük yaş kategorisinde iki gümüş, bir bronz olmak üzere toplam üç madalya kazanan Kolektif Akademi’nin antrenörlerinden Coşkun Boncuk, “Takım ve bireysel başarılarımız, geçen seneye göre oldukça arttı. Geçen sene bir tane kazandığımız gümüş madalya sayısını bu sene üçe çıkardık. Önümüzdeki hafta devam edecek turnuvada daha çok madalya almayı hedefliyoruz. Katılacağımız her turnuvada iddialı olmak için çok çalışıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz turnuvalarda gösterdikleri başarılarla bizleri gururlandırıyor. Yetenekli çocuklarımıza doğru eğitimler vererek başarı kazanmasını sağlıyoruz. Çok çocuk çok başarı demek. Daha çok çocuğumuza eğitim vererek başarılarına şahit olmak istiyoruz” diye konuştu.

‘Amacımız milli sporcu yetiştirmek’

Uzun süre İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcusu olan ve ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil eden Boncuk, “Akademiyi kurarken ilk amacımız kendimiz gibi milli sporcular yetiştirmekti. Bunu başaracağımıza da inanıyoruz. Biz, üçüncü yılını yaşayan ve Buca’da 500 öğrenciye eğitim veren bir akademiyiz. 2-12 yaş aralığındaki çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Bu konuda İzmir’de tekiz. Öğrencilerimizi branşlaştırarak eğitim veriyoruz. Onların motor becerilerini geliştirmek için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı. Çocukların küçük yaşta bu spora başlamalarının daha çok başarı getirdiğinin altını çizen Boncuk, “Cimnastik, zor ve sabır isteyen bir spor. Burada önemli olan nokta, çocuklarımızı erken yaşta bu sporla tanıştırmak. Çocuklarımız da çalışmalarına sabırla devam ederse başarı geliyor” şeklinde konuştu.

‘Başarımız artacak’

Yetiştirdikleri sporcuların başarılarını gördükçe heyecanlarının daha da arttığını söyleyen Boncuk, “İki yaşındaki çocukların geleceğine dokunmak paha biçilemez bir mutluluk. Onlar çabaladıkça, başardıkça bizim heyecanımız ve mutluluğumuz katlanıyor. Gelişimlerine katkıda bulunduğumuz için gururluyuz. Yaşadığımız bu duygular, bizi işimize daha fazla bağlıyor. Önümüzdeki yıllarda sayımızın ve başarımızın daha çok olacağına inanıyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Temizlik İşleri personeline sabah vardiyası ziyareti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.