Kocaoğlu Vurdu Gol Oldu

Kocaoğlu Vurdu Gol Oldu
  • 24 Şubat 2016 13:09

Gazete Ege/İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili ilçe belediyelere ayrımcılık yaptığı söylemlerine devam eden AK Parti’de son tepki, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan gelmişti.

Milletvekili Dağ, sosyal medya hesabından, Kiraz’da ilkokul öğrencilerinin çamurlu bir yolda okul servisi ittirdiği görüntüleri paylaşmış, “İşte CHP’li belediyenin İzmir’de köylüyü ve öğrenciyi düşürdüğü hâl” demişti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise AK Partili Milletvekili’ne sosyalmedya hesabından yanıt verdi.

Fotoğraftaki erkek gölgelerine dikkat çeken Başkan Kocaoğlu, “Fotoğrafta gölgesi görünen adamlar herhalde bel fıtığı.. Bırakın böyle ucuz işleri..Komik oluyorsunuz. Bugün Kiraz’da olacağım. 248 üreticiye ücretsiz koyun-keçi dağıtımı için.. ‘Ayrımcılık yapılıyor’ diyenleri de beklerim” dediği paylaşımına Hamza Dağ’ı etiketledi.

Kocaoğlu Vurdu Gol Oldu

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’in geleneksel festivaliyle Bayındır’da yine çiçekler açtı 
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. ender dedi ki:

    bari çocukları pis siyasetinize alet etmeyin sayın Dağ. bu kadar basit işlerle ön plana gelmeye çalışmayın başkanın dediği gibi komik oluyorsunuz.Böylelikle benim gibi AKP ye oy verenleri de soğutuyorsunuz.saygılarımla.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.