Kız Kaçırma Kavgasında Korkunç Son

Kız Kaçırma Kavgasında Korkunç Son
  • 7 Ocak 2016 09:11

İzmir’in Konak İlçesi’ndeki kız kaçırma kavgası kanlı bitti.

Olay, bugün saat 02.00 sıralarında Faik Paşa Mahallesi 1289 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre bir hafta önce kaçırdığı kızın evine barışmak için giden Abdülkadir S. (23) ile kızın ailesi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Abdülkadir S. elindeki bıçakla kızın ağabeyi Esat B.’yi kalbinden bıçakladı.

Esat B.’nin kanlar içinde yere yığıldığını gören yakınları durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Esat B. ambulansla Şifa Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden Esat B. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Esat B.’nin cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan zanlı Abdülkadir S.’yi ise kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Abdülkadir S. polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.