Kız Kaçırma Cinayetinde 4 Tutuklama

Kız Kaçırma Cinayetinde 4 Tutuklama
  • 11 Ocak 2016 12:38

İzmir’in Konak İlçesi’nde, kız kardeşini kaçıran Abdülkadir Sevindik’in (23) evine gidip burada çıkan tartışmada göğsünden bıçaklanarak öldürülen Esat Bayar’ın (22) katil zanlısı oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kardeş, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. İlk başta Bayar’ı bıçakladığını sanılan Sevindik ise serbest bırakıldı.
Kız Kaçırma Cinayetinde 4 Tutuklama
Faik Paşa Mahallesi 1289 Sokak numara 7 önünde geçen perşembe günü saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre Esat Bayar, yakınlarıyla, bir gün önce kız kardeşini kaçıran Abdülkadir Sevindik’in oturduğu eve gitti. Kız kardeşinin kaçırılmasına içerleyen Bayar, Sevindik’in oturduğu binanın kapısını tekmelemeye başladı. Bunun üzerine binada oturanlarla Bayar ve yakınları arasında kavga çıktı. Kavga sırasında göğsünden bıçakla yaralanıp özel bir hastaneye kaldırılan Bayar, hayatını kaybetti. Kavgaya karıştığı tespit edilen Abdülkadir Sevindik’in ev sahibi olan Murat A. (34) kardeşleri Munir A. (25), Yakup A. (29), Faysal A. (33) ve Tahsin A. (32) Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Görgü tanıklarının da ifadelerine başvuran polis, ilk başta Bayar’ı bıçakladığı sanılan Abdülkadir Sevindik’i savcının talimatıyla, ifadesinin alınmasının ardından serbest bıraktı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve suçlamaları kabul etmeyen 5 kardeşten Tahsin A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğer 4’ü ise tutuklandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.