Kılıçdaroğlu’nun talimatı İzmir Büyükşehir Meclisinde

Kılıçdaroğlu’nun talimatı İzmir Büyükşehir Meclisinde
  • 13 Mayıs 2019 19:53

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısı Başkan Tunç Soyer yönetiminde gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan oturumda meclis gündemine gelen önergeler görüşüldü. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis toplantısı sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanları toplantısında CHP’li belediyelerde “Dini ve milli bayramlarda ulaşım ücretsiz olacak” açıklamasının ardından CHP Grubu Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında konuyu gündeme getirdi. Meclis toplantısında gelen önergelerin arasında yer alan dini ve milli bayramlarda ulaşımın ücretsiz olması görüşüldü. Meclise gelen önergede 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’na özel ulaşım tarifesinin uygulanması için komisyona havale edildi. Başkan Soyer, bu önergenin Cuma gününe kadar görüşülmesini 19 Mayıs’tan önce kararın çıkmasını istediğini ifade etti.

AK PARTİ DÜZELTMESİ

Başkan Tunç Soyer, Mecliste gündeme gelen önergelerin tamamının oybirliği ile geçtiğini belirtirken Meclisteki partilere teşekkür etti. Başkan Soyer, teşekkür ederken, AK Parti’ye ‘AKP’ diyerek hitap edince AK Parti sıralarında “AKP değil AK Parti” sesleri yükseldi ve Başkan Soyer özür dileyerek “AK Parti grubuna da teşekkür ediyorum” sözleriyle düzeltti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan doğalgaz zirvesi
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.