Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor

Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor
  • 12 Şubat 2019 20:31

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’de de Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıtacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halkaspor Spor Salonu’nda saat 13.00’te yapılacak tanıtım toplantıda İzmir kamuoyuna Büyükşehir Adayı Tunç Soyer ve tüm ilçe belediye başkan adaylarını ve ittifak yapılan İYİ Parti’nin adaylarını tanıtacak.

İYİ PARTİ DE DAVET EDİLECEK

İYİ Parti ile İzmir’de ittifak yapan CHP’nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aday tanıtım toplantısına İYİ Parti İzmir teşkilatını ve adaylarını da davet edecek.

KARANTİNA MEYDANI’NIN AÇILIŞINA KATILMASI DA BEKLENİYOR

CHP Lideri’nin İzmir ziyaretinde aday tanıtım toplantısının yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mustafa Kemal Bulvarı düzenlemesi kapsamında çalışmaları tamamlanan Karantina Meydanı’nın açılış törenine katılması da bekleniyor.

İLÇE BAŞKANLIKLARINA DUYURU

İl yönetimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir programıyla ilgili hazırlık çalışmalarının yapılması istemiyle ilçe başkanlıklarına yazı gönderdi. Yazıda 17 Şubat 2019 Pazar günü saat 13.00’te Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Halkapınar Spor Salonu’nda aday tanıtım töreni düzenleneceği vurgulandı ve “Tüm Türkiye’nin gözünün İzmir’de olduğu bilinciyle genel başkanımızın katılımıyla düzenlenecek bu törenin İzmir örgütümüze yakışan bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirilmesi son derece önemlidir” denildi. İl Sekreteri Hacer Taş Gültepe imzalı yazıda şu ifadelere yer verildi:

İlçe başkanlıklarımızın aday tanıtım törenimizle ilgili ilçelerindeki sivil toplum ve hemşehri derneklerine, meslek birlikleri ve odalarına ziyaretler düzenleyerek davet etmeleri, parti üyelerimize ve ilçede yaşayan vatandaşlarımıza gerekli duyuru ve çağrıları yaparak katılım ve ulaşımla ilgili tüm çalışmaları gerçekleştirmeleri aciliyet içeren çalışmalardır.

Tüm bu çalışmaların vakitkaybetmeden gerçekleştirilerek katılımla ilgili kesin sayının en geç 16 Şubat 2019 Cumartesi günü 15.00’e kadar il başkanlığımıza bildirilmesi hususunun gereğini önemle rica ederim.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.