Kılıçdaroğlu, “Benimle misiniz?” dedi! Destek mesajları yağdı!

Kılıçdaroğlu, “Benimle misiniz?” dedi! Destek mesajları yağdı!
  • 23 Eylül 2022 14:35

CHP Lider Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu “Benim yanımda mısınız?” çıkışının ardından bir çok CHP’li Başkanlardan ard arda açıklamalar geldi. Sosyal Medya üzerinden Kılıçdaroğlu’na destek mesajı gönderen bazı başkanların mesajları şu şekilde idi:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım. @kilicdarogluk

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım @kilicdarogluk

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü; Sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Gümrükçü,  “Benimle birlikte Hayır’daki yüzde 69 olan oyu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığında İzmir’de yüzde 75 yapmaya var mısınız? Karanlığı aydınlatmaya, istibdadı yıkmaya, Sarayın saltanatına son vermeye var mısınız?

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç; “Bugün, yarın ve daima yanınızdayız Sayın Genel Başkanım @kilicdarogluk

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Her koşulda halkın umudu Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun #yanındayım@kilicdarogluk

CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek;” Her şartta ve koşulda Sn. Genel Başkanımızın #yanındayım

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi; Yolun, yolumuzdur. Bu ülkeye güzel günleri hep birlikte getireceğiz. Daima seninleyiz sayın Genel Başkanım @kilicdarogluk #AslaYalnızYürümeyeceksin

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu  27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için İzmir’e geldi. Seferihisar Royal Teos Termal Otel’e bugün start alan toplantının açılış konuşmasını CHP Lideri Kılıçdaroğlu gerçekleştirdi.  3 gün sürecek kamp kapsamında ekonomiden dış politikaya, sandık güvenliği ve seçmen listelerine kadar birçok konu masaya yatırılacak.

NE DEMİŞTİ?

Hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez. Bu ülkeyi seven insanların ve gerçek vatanseverlerin duaları her yerde bizimle. Bu mücadelede hak düşmanlarını beraber yeneceğiz, kurtuluşu beraber getireceğiz. Ama şunu  da bilmem lazım bazılarınızın sesi çıkmıyor artık karar verin gerçekten benle misiniz? Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz? Yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum, sırtımı da size yaslayabileceğimi bilmek istiyorum.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ESHOT’a kalite tescili
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.