Kemeraltına Turist girdi

Kemeraltına Turist girdi
  • 12 Ağustos 2016 08:07

Yunan Adaları’ndan Çeşme’ye gemiyle gelen turistler otobüslerle tarihi Kemeraltı Çarşı’na geldi. 17 otobüsten inen yaklaşık 800 turist, ilgiyle fotoğraf çekti, kafelerde limonata içerek serinledi, dükkanlardan alışveriş yaptı.

Bir zamanlar birbiri ardına sıralanan kruvaziyerler turizmdeki kriz nedeniyle İzmir Limanı’na girmezken Yunan Adaları’ndan Çeşme’ye gemiyle gelen turistler otobüslerle tarihi Kemeraltı Çarşı’na geldi. 17 otobüsten inen yaklaşık 800 turist, ilgiyle fotoğraf çekti, kafelerde limonata içerek serinledi, dükkanlardan alışveriş yaptı.

Krizden çıkması için önlemler alınan turizmde umut kapısı aralandı. İzmir Limanı’na kruvaziyer uğramazken turist Çeşme’den karayoluyla geldi. Yunan Adaları’ndan Çeşme’ye gemiyle gelen turistler 17 otobüs ile tarihi Kemeraltı Çarşısı’na hareket etti. Çoğunluğu gençlerden oluşan turistler, çarşının kafeleryalarında içeceklerle serinledi, Türk kahvesi içip, gözleme yedi. İlgilerini çeken objelerin ve mekanların fotoğrafını çeken turistler, alışveriş yaparak esnafın da yüzünü güldürdü.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu: Konak’a somut işler yapmaya geldim
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.