Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener iftar yemeğinde ne konuştu?

Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener iftar yemeğinde ne konuştu?
  • 2 Haziran 2017 16:18

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, eski Milliyetçi Hareket Partisi yöneticisi ve milletvekili Meral Akşener ile bir araya geldi. İkilinin yediği iftar yemeği iki gün önce basına sızmıştı. Dün Kemal Kılıçdaroğlu, MHP’de muhalif kanatta yer alan Meral Akşener’i iftar yemeğinde ağırladı.

Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener’in bir araya geldiği yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ile Lale Karabıyık da katıldı.

Kılıçdaroğlu: Meral Akşener ile fikir jimnastiği yaptık

İftar yemeğinin ardından Kılıçdaroğlu ve Akşener basının karşısına çıktı. Basın açıklaması Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Açıklama oldukça kısaydı: Demokrasiyi nasıl güçlendirebiliriz, demokrasiyle ilgili hangi adımları atabiliriz diye düşünce jimnastiği yaptık” dedi.

Öte yandan 2019 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday arayışında olan CHP’nin Meral Akşener ile aynı fotoğraf karesinde yer alması, birlikte yemek yemeleri manidar bulundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu: Konak’a somut işler yapmaya geldim
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.