Karşıyaka ya “Güçlü” aday

Karşıyaka ya “Güçlü” aday
  • 7 Ağustos 2023 21:05

Genel seçimlerin ardından seçim takvimini başlatan CHP’de yerel seçimler öncesi ilçe başkanlığı maratonu başladı. Mahalle delege seçimlerinin ardından geçtiğimiz haftasonu ilçe başkanlık seçimlerinin startını veren CHP ‘de adaylık yarışı devam ediyor.
Seçim takvimine göre 19 Ağustos’ta gerçekleşecek Karşıyaka İlçe Başkanlığı seçimi için kulislerde bir isim dolaşmaya başladı. İddialara göre Karşıyakalı siyasetçilerinde desteğini alan ve 4 dönemdir Bahriye Üçok mahallesi muhtarlığını yürüten Levent Güçlü’nün adaylığı kesinleşmek üzere.
Güçlü üniversite mezunu ve iyi derecede yabancı dil biliyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ömer Eşki; Partili olmanın gururunu örgütümüze yaşatacağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Coşkun zenginer dedi ki:

    Hayırlısı olsun çıktığı yolda başarılar diliyorum

  2. ksk li dedi ki:

    brawo çok yerinde başarılı bir aday demokrasinin şehtinde boyle 4 donemdir muhtarlık yapan seffaf yardım sever çalıskan dürüst bir aday çıkardıgıniz için emegi geçen herkese çok tesekkür ederim.ama buzamana kadarda geç kalınmış bir aday yürekten tebrik ederim çok memnun oldum ilçede yasayan bir insan olarak.eminimki levent bey ilce ve ülke için bu pardide bir nefer olacak ve basarılı olacagindan hiç şüphem yok başarılarının devamını herzaman bekliyoruz ve ilçe başkanlıgında adaletli dürüst şeffaf bir başkanlık yapacagına ben ve ailem çok inanıyoruz yolun bahtın açık olsun SN.LEVENT GÜÇLÜ herzaman yanındayız güler yüzünle dürüstlügünle kişiliginle tam bir beyefendiligine ilçeye yakışan bir başkan olacagına cani gönülden inanıyoruz.adaylıgında emegi geçen kim varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim yolun bahtın açık olsun inşallahhh…

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.