Karataş’tan Vali Ayyıldız ziyareti raporu

Karataş’tan Vali Ayyıldız ziyareti raporu
  • 24 Eylül 2016 12:52

MHP İl Başkanı Karataş önceki gün İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Başkan Karataş ziyaretin detaylarını yazılı bir açıklama yaparak kamuoyuyla paylaştı.

Fıratlarımız ölmesin!
Vali Ayyıldız ile üniversitelerde yaşanan terör olayları konusunda konuştuklarını söyleyen Karataş “Üniversitelerimizde yaşanan terör olayları ile ilgili bilgilerimizi sayın valimizle paylaştık. Vatan millet sevdalısı kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehit olduğu olay ve o sürece giden gelişmeler hakkında bilgi verdik, ‘Fıratlarımız ölmesin’ dedik. Üniversitelerimiz ve tüm okullarımızda özel önem ve hassasiyet gösterilmesini istedik. Vali bey, Eğitim-Öğretim alanında son derece titiz bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek terörle eğitimin yan yana gelmeyeceğini ifade etti” dedi.

FETÖ ve PKK kazınacak
Vali Ayyıldız’a siyasi yapı olarak devlet hiyarşisinin dışında hiçbir paralel yapıyı kabul etmediklerini vurguladıklarını söyleyen Karataş, “15 Temmuz Akşamı Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi tüm Türkiye’ye nasıl bir mesaj verdiyse, devletine nasıl sahip çıktıysa biz de İzmir’deki Türk Milliyetçileri olarak aynı tepkiyi verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu konuda tartışmasız olarak devletimizin yanındayız. Alçak FETÖ kazınıncaya kadar bu duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz” diye konuştu.

Mağduriyetlerde hassasiyet şart
Alçak darbe girişimi sonrası FETÖ Paralel Devlet Yapılanması içerisinde yer alan herkesin alınması gerektiğini dile getiren Karataş şunları söyledi: İzmir Valiliği bünyesinde oluşturulacak her türlü yapıya gece gündüz en yüksek katkıyı vermeye hazırız. Mağduriyetler ve haksızlıklar konusunda da çok titiz bir çalışma yürütülmesi gerekiyor. İftira atılarak görevden uzaklaştırılan temiz, hiçbir yapıyla bağlantısı olmayan memurlarımızın yeniden görevlerine dönmesi için elimizden gelenin fazlasını yapma azmindeyiz. Sayın valimiz bu konu da ne yaparsa, mağduriyetlerin giderilmesi konusunda kendi başkanlığında nasıl bir yapı kurulursa daima yanında olacağımızı söyledik. Onun da bu konuya ciddi bakışı bizi rahatlattı. Son derece verimli bir görüşme oldu. Sayın valimizin de devlet geleneklerimiz içinde, hak ve hukuk sınırlarıyla meseleleri değerlendirmesi ve bizlere destek olması bizleri güçlendirdi. Önümüzdeki günlerde atılan adımlar hepimizin için hayırlı olacaktır inancındayız. Biz ona destek olacağız, Sayın Valimiz de meselelerimizde bizlere destek olup sorunlarımızı çözecek. Kendisinin devlet adamı ciddiyeti, meseleleri kapsayıcı bilgisi ve tecrübesi bizleri onurlandırdı.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  AK Partili Çankırı 4 İlde Seçim Karnesini Değerlendirdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.