Karabağlar’da Gün Kadınların Günü

Karabağlar’da Gün Kadınların Günü
  • 5 Mart 2016 09:40

Atatürkçü Düşünce Derneği Karabağlar Şubesi’nin ikincisini  düzenlediği “Kadın Şenliği” etkinliğine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, kadınların Cumhuriyet’in aydınlık yüzü olduğunu belirterek, “Sizde bu ruh ve azim oldukça kimse sizi tekelinin altına alamayacaktır. Sizler bizim için önemlisiniz. Karabağlar’da hep birlikte Türkiye’nin aydınlık yüzünü birlikte yaratacağız. Belediyemiz yaptığı çalışmalarla kadınları baş tacı edecektir.” ifadesini kullandı. Proğramda ayrıca Selvitopu kadınlarla halay çekti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Karabağlar Şubesi, Boydaş Düğün Salonu’nda “Kadın şenliği” etkinliği düzenledi. Etkinliğe, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ADD İzmir Karabağlar Şube Başkanı Fevzi Özelli ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar ilçe kadın kolları başkanı ve yönetimi, belediye meclis üyeleri ve ilçede yaşayan çok sayıda kadın katıldı.

Kadınlara gereken değeri her zaman vereceğiz

ADD Karabağlar Şube Başkanı Fevzi Özelli kadınlara yaptığı hoş geldiniz konuşmasında,  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara çok değer verdiğini belirterek son dönemde yaşanan şiddet olaylarının çok ciddi boyutlara geldiğinin altını çizdi ve kadınlara gereken değeri verdiklerini, Atatürk’ün mirasına sahip çıktıklarını söyledi. Daha sonra konuşan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise,  Cumhuriyet’in kazanımları doğrultusunda kadınlara gereken değeri her zaman vereceklerini ifade etti.

Sizler bu ailenin yapıştırıcı harcısınız

Kadınların bu toplumun çimentosu ve bu ailenin harcı olduğuna değinen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise Karabağlar’ın aydınlık yüzünü hep birlikte geleceğe taşıyacaklarını söyledi. Selvitopu, “Mustafa Kemal Atatürk, Ulusal Kurtuluş Savaşı’ndan sonra kadınlarımızın toplumsal yaşam içinde yer almasını sağlamak için elinden geleni yapmıştır. Karabağlar’da hep birlikte Türkiye’nin aydınlık yüzünü birlikte yaratacağız. Sizler bizim için önemlisiniz. Karabağlar Belediyesi yaptığı çalışmalarıyla kadınları baş tacı edecektir. Birileri bunu başka yerlere çekmeye çalışıyor. Hiç kimsenin buna gücü yetmeyecektir. Karabağlar’ın aydınlık yüzünü hep birlikte geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

Karabağlar'da Gün Kadınların Günü

Kadınlarla halay çekti

Konuşmaların ardından Başkan Selvitopu  kadınlarla birlikte halay çekerek onların bu mutluluğuna ortak oldu. Selvitopu ayrıca,  kadınlarla günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler gönül rahatlığıyla teleferik keyfi sürecek

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.