Kan Donduran Haber!

Kan Donduran Haber!
  • 29 Aralık 2015 13:31

Geçen Mart ayında Menemen’de meydana gelen olayda, polise başvuran yaşı küçük kız, üç kişinin tecavüzüne uğradığını ileri sürdü. Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan İ.Ü. (19), Ü.K. (19) ve H.G.’nin (19), küçük kıza tecavüz ettikleri, bu anları cep telefonlarına kaydettikleri, daha sonra görüntüleri sosyal medyada yayınlama tehdidinde bununup, tekrar birlikte oldukları öne sürüldü. Mahkemeye gönderilen ve görüntüleri cep telefonlarından sildikleri belirtilen üç kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SİLİNEN GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKARILDI
Ancak cep telefonlarında, Siber Suçlarla Mücedele birimindeki polislerinin incelemesinde bu görüntüler özel programlarla geri getirilip, delil olarak ortaya çıkartıldı. Bunun üzerine 9 ay sonra üç sanık için, yakalama kararı verildi. Gözaltına alınan üç kişi, bu kez sevke dildikleri mahkemece tutuklandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.