Kahreden haber: Gaziantep’deki saldırıda can kaybı sayısı…

Kahreden haber: Gaziantep’deki saldırıda can kaybı sayısı…
  • 21 Ağustos 2016 09:35

Gaziantep’te merkez Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi’ndeki bir ilkokulun bahçesinde organize edilen düğüne intihar saldırısı düzenlendi. Dün gece 22.50’de düzenlenen saldırıda 50 kişi yaşamını yitirdi.
Gaziantep Valiliği’nin daha önce yaptığı açıklamada yaralı sayısı 94 olarak verilmişti.

VALİLİK: 50 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Gaziantep Valiliği’nden yapılan son açıklamada hayatını kaybedenlerin sayısının 50’ye yükseldiği belirtildi.
Gaziantep Valiliği ölenlerin sayısıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“20 Ağustos 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında bugün itibariyle 50 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Saldırıda yaralanan vatandaşlarımızın tedavileri ilimizdeki hastanelerimizde devam etmektedir. Düzenlenen menfur terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Haince düzenlenen saldırı ve bu saldırıyı yapanları bir kez daha lanetle kınıyoruz.”

SAVCILIK: CANLI BOMBA YELEĞİ BULUNDU 

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı Gaziantep’teki canlı bomba saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Olay yerinde 1 adet parçalanmış canlı bomba yeleği elde edilmiştir” denildi.

AK PARTİ VE MHP HEYET GÖNDERDİ 
Saldırı sonrası Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül Gaziantep’e gitti. MHP de saldırı sonrası bölgeye milletvekillerinden oluşan bir heyet görderdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kayadibi köylülerine Başkan Tugay'dan Hıdırellez sürprizi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.