KADINLAR ŞUBAT AYINDA DA İZMİR PARK’TA!

KADINLAR ŞUBAT AYINDA DA İZMİR PARK’TA!
  • 31 Ocak 2019 11:31

İzmir Park Alışveriş Merkezi’nin Kadın Kulübü etkinlikleri Şubat ayında da devam ediyor. Her ay kadınların yeni hobiler edinmesine öncülük ederek farklı atölye çalışmaları düzenleyen İzmir Park, bu ay üyelerini File Çanta Yapım Atölyesi’nde buluşturacak. Kevser Yeşilova’nın eğitmenliğinde gerçekleşecek atölyede, doğa dostu file çantalar örecek olan kadınlar, aile bütçelerine de katkı sağlayacaklar.
Perşembe günleri sağlıktan, kişisel gelişime kadar birçok konuda uzmanların katıldığı seminerlere ev sahipliği yapan İzmir Park, 7 Şubat’ta Diyetisyen Derya Zünbülcan’ı ağırlayacak. Genç tutan beslenme reçeteleri paylaşacak olan Zünbülcan, merak edilen soruları da yanıtlayacak. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise İzmir Park Kadın Kulübü’nün konuğu Psikolog M. Berk Karaoğlu olacak. Bu özel günde “Aşk ve İlişkiler” üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek olan uzman psikolog, aşkın insan ruhunda yarattığı değişiklikleri anlatacak. 21 Şubat’ta Pilates Uzmanı Esra Seven ile bir araya gelecek olan Kadın Kulübü üyeleri, duruş bozukluğunun pilates ile nasıl giderileceği hakkında bilgiler edinecekler. Şubat Ayı Kadın Kulübü etkinlikleri 28 Şubat’ta Eczacı İldeniz Atabey Şahin’in “Bitkisel Yağlarla Terapi” semineri ile sona erecek.

KADINLAR ŞUBAT AYINDA DA İZMİR PARK’TA! KADINLAR ŞUBAT AYINDA DA İZMİR PARK’TA! KADINLAR ŞUBAT AYINDA DA İZMİR PARK’TA! KADINLAR ŞUBAT AYINDA DA İZMİR PARK’TA!

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Coşkusu Menderes’i Sardı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.