Kadının Çelişkili İfadeleri Korkunç Gerçeği Ortaya Çıkardı

Kadının Çelişkili İfadeleri Korkunç Gerçeği Ortaya Çıkardı
  • 18 Şubat 2016 09:15

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde evli bir kadın, eve hırsızı girdiğini söyleyip polise başvurdu. Ancak kadının çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis, gerçeği ortaya çıkardı.

İddiaya göre, Bursa’da işçi olan 22 yaşındaki E.T. ile bir sosyal paylaşım sitesinde tanışan evli ve bir çocuk annesi Z.Ş. (57), bir süre E.T. ile internetten sohbet ederek arkadaşlık yaptı. Arkadaşlıklarının ilerlemesi sonrası E.T. dün, Bursa’dan İzmir’e gelerek, Karşıyaka ilçesinde kalan Z.Ş.’nin evine geldi. Zorla eve giren E.T., Z.Ş.’ye tecavüz edip evde bulunan 2 bilezik ve 2 bin lirayı aldı. E.T., Z.Ş.’ye, internette görüntülü konuşurken çıplak görüntülerini kayıt altına aldığını ve eğer bu durumu eşine ve polise söylemesi durumunda çıplak görüntüleri eşine göstereceğini söyleyerek şantajda bulundu.

POLİS GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI
Eşinden korkan Z.Ş., eşi H.Ş. eve gelince, evlerine hırsız girdiğini ve altın ile paraları çalıp kaçtığını söyledi. Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaptıkları incelemede hırsızlık olayı olmadığını belirledi. Z.Ş.’nin ifadesini alan polis, çelişkili ifadeler vermesi sonrası gerçek ortaya çıktı. Z.Ş. polise verdiği ifade de, İnternette tanıştığı gençle sohbet ettiklerini, çıplak görüntüleri haberi olmadan çekildiğini, eve gelerek kendisine tecavüz ettiğini ve gasp edip tehdit ettiğini anlattı. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaptığı araştırma sonrası zanlı E.T.’yi Basmane semtinde gezerken yakaladı. Polisteki sorgulamasında, suçlamaları kabul etmeyen E.T., emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece, ‘tehdit ve şantaj ve cinsel saldırı’ suçlamalarıyla tutuklandı. Öte yandan Z.Ş’ye de ‘Suç uydurmak’ suçundan işlem yapıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.