Kadın Kolları Başkanı Balcı Göreve Başladı

Kadın Kolları Başkanı Balcı Göreve Başladı
  • 19 Ocak 2016 10:00

CHP İl Kadın Kolları’nın 12. Olağan Kongresi’nde 115 oy alarak başkan seçilen Nurşen Balcı ve yönetim kurulu üyeleri devir teslim töreniyle görevine resmen başladı.

Kadın Kolları Başkanı Balcı Göreve Başladı

AK Parti iktidarı döneminde yaşananların farkında olduklarını söyleyen Nurşen Balcı, “Seçim seçim salonunda kaldı, bundan sonra kadınlar olarak CHP ni iktidara taşımak için çalışacağız. Çalınmadık kapı, girilmedik ev bırakmayacağız. Biz CHP li kadınlar ülkemizde tüm olup bitenlerin farkındayız; Şehitlerimizi, terörü, kadına şiddeti, kadınlara ikinci sınıf muameleyi, hukuk ve yargı sistemini, işsizliği, gelir dağılımındaki adaletsizliği ve pek çok şeyi…

Bizler bugün AKP’nin 13 yıllık iktidarında pek çok değerimizi kaybettiğimizin bilincindeyiz. Bu iktidarın laik sisteme karşı duruşları hepimizce malumdur. Cumhuriyetimizin laik, demokratik, bilimsel eğitim sisteminin ‘Dindar Nesil’ yetiştirme emelleri sonunda gelip dayandığı nokta 4+4+4 eğitim sistemi. Plansız programsız yapılan eğitim politikalrı sonucunda özgür düşünceli gençler yerine itaat eden bir gençlik yetiştirmeyi hedeflemiştir. Sonrası çocuk gelinler, okumayan kız çocukları..Bu dönemde kadın cinayetleri, töre cinayetleri, aile içi şiddet artmış, kadınlarımız bu gerici, cinsiyetçi iktidar tarafından ikinci sınıf insan konumuna düşüürülmüştür. Bizim partimiz hayatın her alanında kadın erkek birlikte omuz omuza yürür. Kadınsız toplumsal ve siyasal gelişim olmaz. AKP iktidarının unutmaması gereken söz; İktidarlar kadın eliyle gelir, kadın eliyle gider. Biz CHP li kadınlar bunun için var gücümüzle çalışacağız. Genel Başkanımızın da söylediği gibi ev ev dolaşarak ikna edeceğiz. İl Kadın Kolları Yönetici arkadaslarımız, İlçe Kadın Kollarımız ve CHP li emekçi kadınlarımız ile birlik ve beraberlik içinde çalışarak AKP nin iktidarına son verip Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapacağız.” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’nın parklarında yaza hazırlık
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.