İzmirliler ne düşünüyor?

İzmirliler ne düşünüyor?
  • 10 Temmuz 2018 12:09

Selcan Şerifaki \ Gazete Ege

Cumhuriyet Halk Partisi kurultay söylentileriyle çalkalanıyor. Chpli İki liderin birlikte yediği yemeğin detaylarının ortaya çıkmasıyla başlayan süreçte, parti kurultaya gitmek için imza kampanyasını başlatacağı biliniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci çıktığı İzmir’de Gazete Ege olarak Konak Meydanı’ndaki vatandaşlara sorduk. İzmirliler Cumhuriyet Halk Partisi’nde hangi liderin daha başarılı olacağına inandıklarını bakın nasıl dile getirdi?

Sevgi Kilisli: Muharrem İnce diyorum. Uzun zamandan sonra bir umut doğdu. Başarılı bir lider olacağına inanıyorum. Her yerin İzmir gibi olmasını istiyoruz.

Zeynep Madenci:  Muharrem İnce’de bence liderlik vasfı var. Kemal Bey de iyi bir lider ama İnce’nin daha çok oy almasından anlıyoruz ki, parti değişiklikle öne geçebilir.

Ziya Erkul: Ben Kemal Kılıçdaroğlu diyorum. Biraz tutarsız buluyorum Muharrem İnce’yi. Zaten İnce’yi aday gösteren odur. Başarılı buluyorum Kemal Beyi.

Kemal Soyludere: Muharrem İnce bence. Tartışmasız. Gerçekten bir lider olduğunu gösterdi. Kemal Kılıçdaroğlu ile ancak o yarışabilir ben öyle zannediyorum.

Gaye Sevda Kılıç:  Bende Muharrem İnce daha iyi olacak. Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara götürme ihtimali var. Yüzde 30 oranında oy, daha iyi gibi. Ama yine de göreceğiz.

Iraz Göksu:  Kemal Kılıçdaroğlu’na haksızlık yapılıyor bence. O da iyi bir lider. İkisi de anlaşsın bence.

Neriman Karin: Kurultaya mutlaka gidilmeli. Ancak öyle bu tartışmalar sona erir. Benim fikrimi sorarsanız Muharrem İnce derim. Recep Tayyip Erdoğan ile iyi yarıştı.

Kazım Acu: Muharrem İnce. Tartışmasız.

Elif Anat: Muharrem İnce, meydanları doldurdu. İnsanlara güven verdi.

Suat Barunduk:  Kemal Kılıçdaroğlu’nu istemiyoruz artık. Kendisi girdiği seçimleri kaybetti. Siyasette yeni yüzlere ihtiyaç var. Çekilmesi lazım. İnce’nin başarılı olduğunu gördük en son seçimlerde.

Ayşe İskilipli: Muharrem İnce başarılı bir lider olduğunu kanıtladı. Yüzde 30 oy hepimizi umutlandırdı. Ama Kemal Kılıçdaroğlu’nun da hakkının yendiğini düşünüyorum. Bence böyle davranılmamalı. Ama Erdoğan’ın karşısına Muharrem İnce çıkmalı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da Hobi ve Beceri Edindirme Kursları başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.