İzmirli minikler Cumhuriyet’in yeni yüzyılına ‘merhaba’ dedi

İzmirli minikler Cumhuriyet’in yeni yüzyılına ‘merhaba’ dedi
  • 28 Ekim 2023 11:34

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Biz İzmir Dayanışma Noktalarında Ekim ayı boyunca düzenlediği Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı kutlamalarına 70 mahalleden 3 bin minik katıldı. İzmirli çocuklar masal anlatımı, pandomim ve sihirbaz gösterilerinin yapıldığı etkinliklerde hem eğlendi hem öğrendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ‘Dayanışma Yaşatır’ vizyonu ile kurulan ve dezavantajlı mahallelerin bulunduğu bölgelerde binlerce yurttaşa hizmet veren Biz İzmir Dayanışma Noktalarında düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı kutlamaları tamamlandı. 11 Dayanışma Noktasının yanı sıra Bayraklı’da Doğançay ve Konak’ta Atamer mahallelerinde yapılan etkinliklere 70 mahalleden 3 bin çocuk katıldı.

Hem eğlendiler hem öğrendiler
Çocuklar; masal anlatımını, pandomim ve sihirbaz gösterilerini ilgiyle takip etti. Minikler programlarla birlikte Cumhuriyetin yeni asrına hem eğlenerek hem öğrenerek ‘merhaba’ dedi. Dayanışma noktalarından ayrıca bin 200 adet Türk bayrağı dağıtıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzBB Yayınları’ndan 9 yeni kitap
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.