İzmir’in yazlık beldesi Dikili çöple doldu!

İzmir’in yazlık beldesi Dikili çöple doldu!
  • 4 Aralık 2023 10:36

Yaz mevsiminde nüfusu katlanarak artan İzmir’in sevilen tatil beldesi Dikili yine çöp ve molozlarla anılıyor.

İzmir'in yazlık beldesi Dikili çöple doldu!

Dikili ilçesinde yaşanan çöp ve moloz sorunu giderek artmaya devam ediyor. Bölgenin birçok yerine izinsizce atılan, çöp, hafriyat gibi atıklar vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Birçok yere atılan evsel ve fabrika atıkları, sevilen yazlık ilçenin kaderini değiştirdi.

İzmir'in yazlık beldesi Dikili çöple doldu!

Dikili Belediyesi ve Belediye Başkanı Adil Kırgöz’e seslenen vatandaşlar, ilçede denetimlerin arttırılmasını talep etti. Yaşam alanlarına atılan çöp moloz gibi atıklardan rahatsızlıklarını dile getiren vatandaşlar öte yandan, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün Sanayi Sitesinde bulunan dükkanının tabelasının önündeki kanal kapağının dahi açık olduğunu hatırlatarak, ilçede yolda yürümenin dahi tehlikeli hale geldiğini dile getirdi.

İzmir'in yazlık beldesi Dikili çöple doldu!

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’e seslenen vatandaşlar “Dikili İzmir’in en önemli yazlık ilçelerinden biri. Ancak yaz aylarında dahi, belediyenin denetimsizliği büyük sorunlara yol açıyor. Yollarda delikler olduğu gibi ilçenin birçok yerine kamyon kamyon atık bırakılıyor. Halk sağlığı tehlikede olduğu gibi yaşam alanlarımızın çöplüğe dönüştürülmesine karşıyız. Belediye Başkanı Kırgöz’ün dükkanının tabelasının önündeki yol bile bozuk. Bu denetimsizlik ne zaman son bulacak? Dikili’nin değişmez kaderi çöp mü olacak?” cümleleri ile tepkisini dile getirdi.

İzmir'in yazlık beldesi Dikili çöple doldu!İzmir'in yazlık beldesi Dikili çöple doldu!İzmir'in yazlık beldesi Dikili çöple doldu!

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi 1 Mayıs’ı halaylarla kutladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.