İzmir’in sıradışı vekil adayları

İzmir’in sıradışı vekil adayları
  • 6 Haziran 2018 15:22

  Selcan Şerifaki –  Gazete Ege / Türkiye 24 Haziran seçimlerine kilitlendi. Hal böyle olunca İzmir’de adaylarının sahadaki çalışmaları görenleri gülümsetmeye başladı.

Seçim sürecinde her an her yerde karışınıza çıkabilen milletvekilleri ve adayları, kimi zaman pazarları,çarşıları, kahvehaneleri, esnafları ziyaret ederek, partisi adına vaatlerde bulunuyor.

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı ve milletvekili adaylarının iftardan başlayarak sahura kadar devam eden çalışmaları dikkat çekiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, Muharrem İnce’nin broşürlerini günün belirli saatlerinde dağıtarak seçim kampanyasını sürdürüyor.

Kimi milletvekili adayları vatandaşla el temasını tercih ederken, kimileri gittikleri yerlerde çay servisi yapmaktan tutunda, döner tezgâhına geçmeye kadar her şeyi yaparak, kameralara poz vermekten çekinmiyor. Seçim sürecinde sahada çöpleri toplayan vekil adaylarını da görmek mümkün.

Vekil adaylarının görenleri gülümseten halleri İzmir’de renkli görüntülerin oluşmasına neden oluyor. İşte bazı aday adaylarının saha çalışmasındaki hallerini sizler için derledik.İzmir'in sıradışı vekil adaylarıİzmir'in sıradışı vekil adayları

İzmir'in sıradışı vekil adaylarıİzmir'in sıradışı vekil adayları

İzmir'in sıradışı vekil adayları İzmir'in sıradışı vekil adayları İzmir'in sıradışı vekil adayları İzmir'in sıradışı vekil adayları  İzmir'in sıradışı vekil adayları

İzmir'in sıradışı vekil adayları

İzmir'in sıradışı vekil adayları

İzmir'in sıradışı vekil adayları

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayraklı'da 19 Mayıs etkinlikleri başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.