İzmir’in Efeleri Sırbistan’ı Fethetti

İzmir’in Efeleri Sırbistan’ı Fethetti
  • 30 Ocak 2016 09:54

Aldığı başarılarla göz dolduran İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Pateni Takımı, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen “Skate Helana Cup” Artistik Buz Pateni Şampiyonası’ndan da madalyayla döndü. 16 ülkeden 140 sporcunun mücadele ettiği şampiyona antrenörleri Gamze Güner gözetiminde hazırlanan İzmirli sporcular Efe Cetiz ile Efe Kızık, altın ve bronz olmak üzere 2 madalya kazandı. Minik erkekler kategorisinde yarışan Efe Cetiz, başarılı performansıyla altın madalya almaya hak kazandı. Aynı kategoride yarışan adaşı Efe Kızık ise bronz madalyanın sahibi oldu. 10 yaşındaki Efe Cetiz ile 9 yaşındaki Efe Kızık’ın iki madalyayla kürsüye ambargo koyduğu kategoride gümüş madalyayı Rus sporcu Alexander Shkurdey kazandı.

İzmir'in Efeleri Sırbistan'ı Fethetti

Disiplinli çalışma sonucu kısa sürede başarı basamaklarına atlayan İzmirli adaşlar, en büyük hayallerinin olimpiyatlarda İzmir’i ve Türkiye’yi başarıyla temsil etmek olduğunu söyledi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Temizlik İşleri personeline sabah vardiyası ziyareti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.