İzmir’e tanzimli satış mağazası geliyor

İzmir’e tanzimli satış mağazası geliyor
  • 15 Şubat 2019 20:28

İzmir’deki odalar ve borsalar ortak toplantısına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İzmir’e tanzimli satış mağazası açılacağı bilgisini verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuda kendilerine talep geldiğini aktaran Bakan Albayrak, “Tanzim satış mağazaları açılması için destek vereceğiz” dedi.

Toplantıda gündemdeki tanzim satıştan bahseden Berat Albayrak şunları söyledi: Yaş sebze kısmında tarihi bri sıçramanın yaşandığı Antalya’da 2 bin dönümlük sera fırtınadan etkilenmiş 5 lira patlıcan 15 lira, 3 lira domates 8-10 lira. Fırsatçılık yapan zihniyetle birileri vatandaşımızı mağdur ediyor. Tanzim satışları uygulamaya geçirdik. Yıllık enflasyon bu piyasa fırsatçıları olmasaydı 18,85’e düşecekti. İzmir ve diğer şehirlerden de tanzim satış talebi geldi. Büyükşehir Belediyesi’nden de talep geldi. İzmir’de de tanzim satışları başlatmak için çalışmalara başladık. Tanzim satış çalışmalarımızlafiyatlar üçte birine düştü.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal sözünü tuttu, Binler Bayraklı’ya akın etti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.