İzmir’e serin haber: Yağmur kapıda!

İzmir’e serin haber: Yağmur kapıda!
  • 29 Haziran 2016 07:10

İzmir’de yaklaşık bir haftadır kenti kavuran Afrika sıcaklarına sağanak yağış ‘dur’ diyecek.

Kent bugünden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek. Meteorolojiden alınan bilgilere göre en yüksek sıcaklıkların 32 dereceye kadar gerileyeceği gün nem oranı da yüzde 84’lere çıkacak.

İzmir’e serin haber: Yağmur kapıda!

Valilikten de kıyı ilçelerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarı geldi. Yapılan açıklamada, “İzmir ve Balıkesir Meteoroloji radarlarından alınan son görüntüler ile yapılan son değerlendirmelere göre; İzmir merkez ve kıyı ilçelerinde ( Çeşme, Karaburun, Urla, Güzelbahçe, Narlıdere, Konak, Bornova, Çiğli, Menemen, Aliağa, Foça, Bergama ve Kınık) Önümüzdeki saatlerde yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, ani sel, dolu yağışı, yağış anında kısa süreli fırtına, yıldırım v.b.) ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

İzmir’de yağmur serinliği Cuma gününe kadar etkili olacak. Haftasonu ise sıcaklıkların yeniden artış göstermesi bekleniyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.