İzmir’e Bir Şehit Ateşi Daha…

İzmir’e Bir Şehit Ateşi Daha…
  • 26 Mart 2016 20:29

IŞİD’in attığı roketatar mermilerinin bazılarının TSK’nın Başika Kampı/ Gedu Üs Bölgesi’ne düşmesi sonucu, 28 yaşındaki Üsteğmen İsmail Cazgır şehit oldu. Acı haberi şehidin İzmir’de oturan babası Haluk Cazgır’a askeri yetkililer bildirirken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

İzmir'e Bir Şehit Ateşi Daha...

Kuzey Irak’ta Musul yakınlarında IŞİD ile Peşmerge güçleri arasındaki çatışmalarda IŞİD’in attığı Katyuşa roketatar mermilerinden bazıları saat 15.10 sıralarında Başika Kampı/Gedu Üs Bölgesi’ne düştü.
IŞİD militanlarının attığı Katyuşa mermilerinin patlaması sonucu, burada görevli İzmir Karşıyakalı Üsteğmen İsmail Cazgır şehit oldu. 1 asker de hafif yaralandı.
Acı haber şehidin babası Haluk Cazgır’a saat 19.15 sıralarında İzmir Karşıyaka Çarşı’daki evinde askeri heyet tarafından verildi. Annesi trafik kazasında ölen şehit üsteğmen İsmail Cazgır’ın bekar olduğu öğrenildi.

Üsteğmen Cazgır’ın daha önce Şırnak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve son olarak Çorlu Topçu Alayı’nda görev yaptığı, birkaç ay önce geçici görevle Kuzey Irak’a gittiği belirtildi.
TÜRK BAYRAĞI ASILDI
Şehit Üsteğmen İsmail Cazgır’ın şahadet haberinin ardından babasının yaşadığı evin balkonuna Türk Bayrağı asıldı. Devre ve silah arkadaşları ile Karşıyaka’daki arkadaşları da taziye için eve akın etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Ödemiş’te 23 Nisan coşkusu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.