İzmir’e All Star Kazığı

İzmir’e All Star Kazığı
  • 3 Ocak 2016 18:31

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun CEO’su Hidayet Türkoğlu, daha önce İzmir’de yapılacağı açıklanan All-Star 2016 organizasyonunun İstanbul’a alınması konusunda değerlendirmelerde bulundu. Hidayet, daha fazla seyirci için İstanbul’u seçtiklerinin açıkladı. Karar İzmir’de büyük yankı uyandırdı.

Federasyon olarak 23-24 Ocak’ta gerçekleştirilecek All-Star etkinliğinin İzmir ya da İstanbul’da düzenlenmesini öngördüklerini dile getiren ve aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı olduğu bilenen Federasyonun CEO’su Hidayet Türkoğlu, şöyle konuştu:

“İzmir Halkapınar Spor Salonu ile İstanbul Ülker Sports Arena’nın bu etkinlik için uygun salonlar olduklarına karar verdik, ancak son noktayı koymamıştık. Ülker Sports Arena’nın kapasitesinin daha yüksek olması ve bu önemli etkinliği daha fazla seyirci kitlesinin yerinde takip edeceği gerçeği İzmir yerine İstanbul’u tercih etmemizde etken oldu.”

KARAR KENTE BÜYÜK TEPKİYE NEDEN OLDU
Ortaya çıkan karar sosyal medayada büyük tepki çeken Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen ve geçtiğimiz aylarda göreve getirilen Hidayet Türkoğlu’nun ‘İzmir’e All-Star’ kazığı olarak yorumlandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ‘Heyecanla çalışıyoruz’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.