İzmir’den hain saldırıya lanet yağdı…

İzmir’den hain saldırıya lanet yağdı…
  • 17 Aralık 2016 10:17

Türkiye güne yine bir acı haberle başladı. Erciyes Üniversitesi yerleşkesinin Talas istikametindeki giriş kapısı yakınında izne çıkan askerleri taşıyan halk otobüsüne yapılan bombalı araçlı saldırıda 13 asker şehit olurken, 48 personel de yaralandı.

Kayseri’de bombalı araçla yapılan saldırı tüm Türkiye’de lanetlenirken, İzmir’de de birçok siyasetçi ve başkandan sosyal medya aracılığıyla tepki açıklamaları geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger: 1 yılda gerçekleşen 25. patlama. Ülkemiz, adım adım kaos ve istikrarsızlığa sürükleniyor. Izin vermeyeceğiz!

CHP Genel Sekreteri, İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Gözyaşının dinmediği bir ülke olmayacağız,teröre,acıya alışmayacağız.Yüreğimizi dağlayan haber Kayseri’den geldi.Lanet olsun, yeter artık. Bizi korku sarmalına hapsetmek isteyenler yine sahnede! Teröre boyun eğmeyeceğiz.Teröre ve arkasındaki karanlık güçlere lanet olsun .

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: Kayseri’de yaşanan terör saldırısını kınıyorum. Teröre lanet olsun. Alçaklar, Hainler, Kahpeler anlamalı ve bilmelidir ki  başaramayacaksınız.

İzmir Milletvekili Mustafa Balbay: İstanbul’un acısı dinmeden Kayseri saldırısı ile güne uyandık. Tüm ülkemizin başı sağ olsun.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: Memleketim yangın yeri..Kayseri’de yaşanan terör saldırısını kınıyorum.Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Kayseri’de insanlarımıza kıyan alçaklık amacına asla ulaşamayacak. Allah hepsine rahmet eylesin. Bu böyle gitmeyecek. Gitmeyecek!

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray: Kayseri’de vatani görevlerini yapan evlâtlarımıza kıyan hainleri allah kahretsin. bu ülkeyi yöneten kullar da görevini tam yapsın.PKK, FETÖ ve onlarla iliskisi olan tüm serefsizlerl Allah kahretsin, kahredecek.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel: Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimizi katleden kahpe teröristler akan her damla kanın hesabı sorulacak.Türkiye teröre teslim olmaz.

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam: Kayseri ‘deki kalleş saldırıyı şiddetle lanetliyor, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Başımız sağolsun Türkiyem…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Nükhet Hotar: Kayseri de askerlerimizi ve öğrencilerimizi hedef alan hain saldırıyı nefretle kınıyorum.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli: Kayseri’deki alçak terör saldırısını şiddetle lânetliyor; şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletçe kenetlenerek, yılmadan, cesaretle, bu alçak teröristlerin ve arkasındaki güçlerin üstesinden gelecegiz.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’dan ücretsiz aktarmayı reddeden UKOME kararına tepki

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan: Ocaklara düşürdüğünüz ateşte yanın alçaklar,ismiziniz her ne ise hepiniz hainsiniz hepinize lanet olsun.Milletimizin başı sağolsun.

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık: Kayseri’deki alçak saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Teröre teröriste lanet olsun.

AK Parti İzmir Milletvekili  Atilla Kaya: Kayseri’de askerlerimizin ve öğrencilerimizin bulunduğu otobüse alçakça yapılan saldırıyı şiddetle  lanetliyorum! Türkiye diz çökmeyecek!

MHP İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu: Kayseri Erciyes Üniv.önünde gerçekleşen terör saldırısını lanetliyor, yaralılarımıza şifalar, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş: Kayseri Erciyes Üni. önünde gerçekleşen terör saldırısını lanetliyor, yaralılarımıza şifalar, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican: Kayseri’de gencecik fidanlarımıza kınalı yavrularımıza haince kalleşçe saldıran şahsiyetsiz yaratıklar misliyle cezanızı vereceğiz.

CHP İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse: Hain teröristler bu sabah #Kayseri de canımızı yaktı.Çarşı iznine çıkan Askerlerimize,Kayseri’li vatandaşlarımıza bunu yapanlara lanet olsun.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel: Bu bayrağı indiremeyeceksiniz! Kayseri’deki hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Teröre lanet olsun.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila: TSK’dan yapılan açıklama 13 askerimiz Şehit oldu, 48 askerimizde yaralı… Bu nasıl bir acı? Bitmeyecek mi!!!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina: Gözümüzü patlamayla açıyoruz,bu nasıl sabah? Kayseri’de izine çıkan erlere hain saldırıyı yapanı da yaptırana da lanet olsun. Artık yeter.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem:İzne çıkan askere, okul yolundaki öğrenciye, işe giden emekçiye, savunmasız insanlara saldıracak kadar kansız namussuz bir düşman kökünüzü kazıyacağız.

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu: Kayseri’de canımızı yakanlar,lanetimizle boğulacaksınız. Allah şehitlermize rahmet,yaralılarımıza acil şifa versin.Milletimizin başı sağolsun.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu: Kayseri’deki hain saldırıda şehit olan Askerlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.Milletimizin başı sağolsun Kayseri..

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.