İzmir’den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

İzmir’den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım
  • 30 Ocak 2016 10:30

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın öncülüğünde Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan insani yardım kampanyasına İzmir’den de büyük katılım oldu. İki TIR dolusu yardım, törenle yola çıkarıldı. Nükhet Hotar, kampanya süresinin dolduğunu ama yine de yardımların arkasının kesilmediğini, büyük bir dayanışma örneği gösterildiğini söyledi.

Bayırbucak Türkmenleri’ne yönelik Suriye’deki saldırılar ardından o bölgedeki insanlık dramına yardımda bulunmak için, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından da, kampanya başlatıldı. Bu kampanya doğrultusunda İzmir’deki Ak Parti örgütlerinden toplanan yardımlardan oluşan malzemeler iki TIR’a yüklendi. Partili kadınlar ve erkeklerin yanı sıra 8 yaşındaki Ravzagül Sifil de kolilerin taşınmasına yardım etti.

İzmir'den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

NÜKHET HOTAR DA YARDIMLARI TAŞIDI

Yardımların TIR’lara yüklenmesinden sonra kampanya öncülerinden AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Nükhet Hotar da törene katıldı. Partisinin milletvekili ve il yöneticileriyle törene katılan Hotar, kampanyanın ilan edilen süresi bitmesine rağmen yardımların artarak devam ettiğini söyledi. Yaptıklarının inanç, yürek işi, gelenek ve kültür işi olduğunu da vurgulayan Hotar, şöyle konuştu:

“İnanç birliği, kardeşliği, kültürel değerleri korumak çok önemli. Ak Parti milletimiz için fırsat. Gençlerimiz yeniden manevi değerlere döndürmeye başladı. Nasıl büyük bir medeniyetin temsilcileri olduğumuzu hatırlamamızı sağladı. Mağdurların umudu sesi olan tek millet haline geldik. Bu değerleri birlik ve beraberlik, kardeşliğimizi bozmadan korumak zorundayız. Etrafımızı görüyorsunuz. En ufak zaaf anında bizlerinde o ülkelerini yerinde olmamız çok doğal. Ama Türk milleti derin ferasetiyle geçirdiği tecrübelerle, buna müsaade etmiyor ve inşallah da etmeyecek. Hep beraber güçlenerek yolumuza devam edelim.”

İzmir'den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Konuşmalardan sonra Nükhet Hotar da, TIR’a malzeme yüklenmesine yardım etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ASGARİ ÜCRETLİ ZAM BEKLİYOR PARALAR KÖPRÜ İŞLETMECİLERİNE AKIYOR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.