İzmir’de planlar bozuldu

İzmir’de planlar bozuldu
  • 23 Ekim 2018 17:37

Gazete Ege \ Selcan Şerifaki

Mhp lideri Devlet Bahçeli’nin “İttifak bitmiştir” sözlerinin ardından İzmir’deki ittifak taraflarında da hareketlilik yaşandı. Liderlerin ardı ardına yaptığı açıklamaların  ardından planlar değişmiş oldu.  İzmir’de ittifak yapılması beklenen Aliağa , Buca, Torbalı, Menderes, Bergama, Tire, Menemen, Kiraz, Bayraklı, Karabağlar ilçelerinin kazanılması için ittifak yapılması bekleniyordu. Fakat Bahçeli’nin  “Yerel seçimlerde kendi yolumuzu kendimiz çizeceğiz” sözleri AK Parti ve MHP’nin İzmir’deki kurmaylarının yerel seçimlere yönelik yaptığı tüm hesapları değiştirmiş oldu. İzmir’de büyükşehir adayında da ittifak yapılması bekleniyordu.

B planımız vardı

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin is eyaşanan gelişmelerin ardından yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürlerini dile getirerek; “A ve B planlarımız zaten hazırdı. 30 ilçe için adaylarımız belli. Genel merkezimiz, ‘Hazırlığınızı seçime tek başımıza girecekmiş gibi yapın’ demişti. Eksikliğimiz yok” dedi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediyesi’nden anneler için “Hediyelik Eşya Günleri”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.