İzmir’de milyonluk yatırımın son hali

İzmir’de milyonluk yatırımın son hali
  • 22 Ocak 2019 15:09

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yakın zaman içerisinde kıyı şeridinin yeniden tasarlanması hedefiyle bir proje başlatarak milyonluk yatırım ile yenileme çalışmalarına başlamıştı. Yenileme çalışmalarından sonra ortaya çıkan görüntüler ise çalışmalarının başarısız olduğunu gözler önüne serdi.

Kentin sahil şeridini “İzmir Deniz” projesi kapsamında yeniden tasarlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, birçok sahil şeridini yeniledi. Büyükşehir’in çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Konak sahil bandını yenileme çalışması başarısızlıkla sonuçlandı. Kıyıya koyulan beton şezlonglar,  sağlam olmamasından ve yerleştirmelerdeki hatalardan dolayı yerlerinden çıktı.  Yerlerinden çıkan beton parçalar çevredeki vatandaşlar için tehlike arz ediyor. Çocukların üzerine çıkarak düşme ihtimali gibi daha büyük bir tehlikenin söz konusu olduğu beton parçalarının düzeltilip düzeltilmeyeceği ise merak konusu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası için plan değişikliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.