İzmir’de Kılıçdaroğlu’na Balıklıova Eylemi

İzmir’de Kılıçdaroğlu’na Balıklıova Eylemi
  • 12 Mart 2016 11:10

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun konakladığı Swiss Otel önünde Balıklıova mağdurları eylem yaptı. Kılıçdaroğlu’nun CHP ilçe Başkanları ile toplantıda olduğu saatlerde otel önüne gelen Balıklıova mağdurları, Kılılçdaroğlu ile görüşmek istedi. Bunun üzerine eylem yapan gruptan üç kişi, Kılıçdaroğlu ile görüşmek için içeri alındı. Kılıçdaroğlu’nun, üç kişiyle yaklaşık 15 dakika görüştüğü öğrenildi.

Sabah saatlerinde otel önüne gelerek taşıdıkları pankartlarla seslerini duyurmaya çalışan Balıklıova mağdurları, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile sonunda görüşebildi. Görüşme öncesi basın açıklaması yapan grup, “sizi aldatanları değil bu insanları dinleyin” çağrısında bulundu.

İzmir'de Kılıçdaroğlu'na Balıklıova Eylemi

Gurup adına konuşan Balıklıova Direnişi Sözcüsü Yusuf Altun, Kılıçdaroğlu2na sitem etti. Altun şöyle konuştu: ‘’Kemal Kılıçdaroğlu’na bize verdiği sözü hatırlatmaya geldik. Partililerle yaptıkları kahvaltılar, yedikleri içtikleri onların olsun.74 ailenin mağduriyetine karşı birkaç dakikalık zaman istedik. Görüyoruz ki Ankara’da karlı kış günü bizi sokakta bekletenler, bugün yağmur altında durmamızdan hiç rahatsız olmuyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu’na sesleniyorum; bırakın etrafınızdaki partilileri gelin İzmirlilere kulak verin, birkaç dakika onlarla görüşün, yanınızdaki yağcıları, sizi aldatanları değil bu insanları dinleyin. Bizi dinleyeceğini düşündüğümüz Kılıçdaroğlu’na kahvaltı etmek daha cazip geliyor. Biz inatla ve ısrarla Kemal Kılıçdaroğlu’na derdimizi anlatmaya çalışacağız.Verdiğiniz sözü tutun, söz insan için onurdur, söz insan için şereftir, söz insan için namustur’’.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenleyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.