İzmir’de fırtınaya karşı dikkat!

İzmir’de fırtınaya karşı dikkat!
  • 29 Kasım 2021 05:37

Meteoroloji’nin uyarısının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce sahil bandında uyarı bildirileri dağıtıldı. Bildiride, “Hava basıncının düşmesi sebebiyle denizde yaşanacak vakum etkisiyle suların yükselebileceği ve su taşkınlarına neden olabileceği ifade edilmektedir. Bu gece ve çarşamba sabahı gerçekleşebileceği düşünülen deniz taşkını olasılığına karşı güvenliğiniz açısından sahil bandına yakın yerlerde bulunulmaması önem taşımaktadır” denildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce sahil bandında uyarı bildirileri dağıtıldı. “Hava basıncının düşmesi sebebiyle denizde yaşanacak vakum etkisiyle suların yükselebileceği” belirtilen bildiride, sahil bandına yakın yerlerde bulunulmaması tavsiye edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışlı havanın etkisi altına giren İzmir için kırmızı alarm verdi.

Vapur seferleri iptal

İzdeniz’İn yaptığı açıklamada ; Olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle, araba vapuru seferlerimiz dahil tüm seferlerimiz saat 08.25 itibariyle geçici süreyle iptal edilmiştir denildi.İzmir'de fırtınaya karşı dikkat!

Bu haber ilgini çekebilir ->  Buca’nın parklarında yaza hazırlık
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.