İzmir’de Feci Kaza; 2 ölü 4 yaralı

İzmir’de Feci Kaza; 2 ölü 4 yaralı
  • 8 Haziran 2016 12:00

Çeşme’de yaşanan aşırı hız faciasında 2 kişi yaşamını yitirirken, Karabağlar’da da sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği hafif ticari araç şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İzmir’in Çeşme İlçesi’nde, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünden çıkarak karşı şeride geçen otomobilin, bir başka otomobille karşılıklı çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza, dün saat 16.30 sıralarında, Boyalık Mevkii’nde meydana geldi. 20 yaşındaki Salih Türkekul, aşırı hız nedeniyle yönetimindeki 35 RIS 29 plakalı otomobilin kontrolünü yitirdi. Karşı şeride geçen otomobil, 39 yaşındaki Malik Dede yönetimindeki 35 U 4661 plakalı  diğer otomobille çarpıştı. Kazada; sürücü Salih Türkekul ile arkadaşı 20 yaşındaki Mahmut Gürbüz kaza yerinde öldü. Diğer araçtakiler sürücü Malik Dede ile yanındaki 18 yaşındaki Ömer Tanış ise ağır yaralandı. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri, iki yaralıyı ambulansla, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  23 Nisan Coşkusu Menderes’i Sardı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.