İzmir’de faytonlar kaldırılıyor! 

İzmir’de faytonlar kaldırılıyor! 
  • 31 Mayıs 2019 18:48

Ülke genelinde hayvan hakları baz alınarak uygulanan kampanyalar doğrultusunda Encümen, çalışma İzin belgesi almadan, tescil belgesiz faaliyeti tespit edilen şahısların caydırıcı olması bakımından bu işlerde kullanmış olduğu hayvanlar ile motorsuz araçlarının bir ay süreyle el konulmasına, bir daha çalışmayacaklarına dair yazılı imzalarını aldıktan sonra hayvan ve araçların iade edilmesine karar verdi.

İzmir’de faytonlar kaldırılıyor! Büyükşehir Belediyesi’nden radikal karar

Yerel seçimlerin ardından göreve gelen yerel yönetimler ve idarecilerin hayvan hakları üzerinden başlatılan kampanya ve faaliyetlere gösterdiği hassasiyet devam ediyor.

İSTANBUL VE ANTALYA’DAN SONRA SIRA İZMİR’DE

İstanbul Adalar ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin faytonların kaldırılmasına yönelik kararlarının ardından bir karar da İzmir’den geldi.

HAYVAN VE ARAÇLARIN İADESİNE KARAR VERİLDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, encümen kararıyla faytonlarla ilgili radikal bir karar aldı. Encümen, çalışma İzin belgesi almadan, tescil belgesiz faaliyeti tespit edilen şahısların caydırıcı olması bakımından bu işlerde kullanmış olduğu hayvanlar ile motorsuz araçlarının bir ay süreyle el konulmasına, bir daha çalışmayacaklarına dair yazılı imzalarını aldıktan sonra hayvan ve araçların iade edilmesine karar verdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs programı belli oldu
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.