İzmir’de Büyük Operasyon

İzmir’de Büyük Operasyon
  • 12 Ocak 2016 10:45

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü, İzmir’de büyük bir operasyon düzenledi. Operasyonda, 110 kişi gözaltına alındı.

İzmir’de telefonla aradıkları kişileri “Hayat sigortası yaptırmışsınız ödemelerinizdeki aksaklıktan dolayı hakkınızda icra takibi başlatılacak” diyerek ağlarına düşürdükleri kişilerin kredi kartlarından para çekip dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 110 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü, son günlerde kentte bir çok kişinin “Hayat sigortası yaptırmışsınız ödemelerinizdeki aksaklıktan dolayı hakkınızda icra takibi başlatılacak” denilerek kredi kartlarından para çekildiği yönünde şikayet alması üzerine çalışma başlattı. Şüphelilerin, ‘Call center’ gibi bir yapı kurarak çok sayıda kişiyi ağlarına düşürüp dolandırıcılık yaptığını belirleyen polis, bugün sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda toplam 110 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyet binasına götürüldü.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Konak Belediyesi’nin borç pankartını asın”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.