İzmir’de bugün 14 Nisan Cuma hava nasıl olacak? İşte yanıtı…

İzmir’de bugün 14 Nisan Cuma hava nasıl olacak? İşte yanıtı…
  • 14 Nisan 2023 11:08

Marmara Bölgesinde sıcaklıklar yükseldi, 15 ile 20 derece arasında sıcaklıklar ölçülüyor. Bölgedeki sağanak yağışlar bugün etkisini yitiriyor.

Ege Bölgesinin genelinde parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim. Sıcaklık İzmir’de 21, Denizli’de 18, Afyonkarahisar’da 12 derece ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinin orta ve doğu kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkisini sürdürüyor. Bu yağışlar Cuma günü etki alanını daraltıyor ardından yerini az bulutlu bir havaya bırakıyor. Sıcaklıklar da bölge genelinde adım adım 20’li değerlerin üzerine çıkıyor.

İç Anadolu Bölgesinin genelinde hava sağanak yağışlı. Sıcaklık Ankara ve Sivas’ta 12, Eskişehir’de 14 derece ölçülüyor. Cuma günü sıcaklıklar yükseliyor, yağış da kesiyor.

Karadeniz Bölgesinde de sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklık bölgede 10 ile 15 derece arasında ölçülüyor. Yağış Cuma günü bölgenin doğusuna çekiliyor, cumartesi ise bölgeyi terk ediyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde de hava yağışlı. Bu yağışlar bölgenin kuzeyinde karla karışık yağmur şeklinde kendini gösteriyor. Sıcaklık ise Kars’ta 6, Malatya’da 15, Elazığ’da 13 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin geneli gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklık Gaziantep’te 16, Diyarbakır’da 13, Şanlıurfa’da 15, Adıyaman’da 14 derece ölçülüyor. Diyarbakır dolaylarında yağışın kuvvetli olması ani sel ve su baskınlarına, ulaşımda aksamalara neden olabilir.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta kaldırımlar mercek altında
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.