İzmir’de birçok adrese eş zamanlı şafak operasyonu!

İzmir’de birçok adrese eş zamanlı şafak operasyonu!
  • 8 Ağustos 2016 08:15

İzmir’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato’nun yürüttüğü soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, bazı adreslere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Örgüte finansal destek sağladıkları iddia edilen çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenilirken, belirlenen adreslere giden ekipler, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde arama gerçekleştiriyor.

İzmir’de, iki gün önce düzenlenen operasyon kapsamında gayrimenkul, otomotiv, akaryakıt sektöründeki yatırımlarıyla tanınan, FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Gediz Üniversitesinin kurucu üyelerinden Abdullah Kavuk ile bazı iş adamları ve şirket yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.