İzmir’de Bir İlk Başkan Aynı Anda 3 Radyoda

İzmir’de Bir İlk Başkan Aynı Anda 3 Radyoda
  • 21 Mart 2016 12:15

Romantik Türk, Can Radyo ve Yıldız Fm İzmir’de bir ilke imza atıyor. 3 yayın istasyonu eş zamanlı yayın yapacak ve yayında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ağırlayacak. İzmir gündemine dair konuların masaya yatırılacağı programda 1 saat boyunca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Radyo Romantik Türk Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Polat, Can Radyo Yönetim Kurulu Gökhan Kafalı ve Yıldız Fm’in Yönetim Kurulu Başkanı Melih Bingöl’ün sorularını yanıtlayacak.

İzmir'de Bir İlk Başkan Aynı Anda 3 Radyoda

 DAHA FAZLA KİTLEYE ULAŞACAĞIZ

Ortak yayın ile daha fazla dinleyici kitlesine ulaşacaklarını ve bunun da İzmirliler için büyük bir avantaj sağlayacağını belirten Romantik Türk Yönetim Kurulu Abdullah Polat, “Gökhan ve Melih ile sürekli bir aradayız. Bu konuyu daha önce de konuşuyorduk, en son bir araya geldiğimizde ortak yayın kararı aldık. Yayın İzmir için de büyük bir önem arz ediyor. Ortak yayınla birlikte daha fazla izleyici kitlelerine ulaşacağız. Farklı bir dinleyici kitlemiz bulunuyor, bu da daha fazla insana ulaşmak anlamına geliyor. 2 radyocu arkadaşımla birlikte İzmir’in genel konuları ve ülke gündemini ele alacağız” dedi.

İzmir'de Bir İlk Başkan Aynı Anda 3 Radyoda

 İZMİR’DE BİR İLK

Bu yanının İzmir tarihinde bir ilk olduğunu ve bunun devamını getireceklerini kaydeden Yıldız FM Yönetim Kurulu Başkanı Melih Bingöl, “Medya kuruşlarının halkı doğru bilgilendirmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın bir çok sorunu var ve bunlara çözüm bulamıyor. Bu kapsamda ortak bir yayın kararı aldık. İzmir’de bir ilke imza atıyoruz. Biz arkadaşlarımızla herhangi bir kıskançlık içinde olmadan halkın yararına olacağına düşündüğümüz için böyle bir yayın kararı aldık. Bu durumun sadece Aziz Kocaoğlu ile sınırlandırmak istemiyoruz. Radyolarımızın ulaşabildiği bütün belediye başkanlarıyla bir araya gelip halkın sorunlarını sormak istiyoruz” diye konuştu.

İzmir'de Bir İlk Başkan Aynı Anda 3 Radyoda

KENTİN SESİ OLACAĞIZ

Kentin sesi olmak için böyle bir yayın kararı aldıklarına vurgu yapan Can Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kafalı, “İzmir’in böyle yayınlara ihtiyacı var. Radyonun vatandaşlar üzerinde etkisinin daha fazla olduğunu düşünüyorum. İnsan herhangi bir iş yaparken radyoyu dinleyebilir. Bu kapsamda böyle bir karar aldık. Aziz Bey de teklifimizi kabul ederek bizi mutlu etti. Kent ile ilgili konuları farklı dinleyici kitlelerine ulaştıracağız. Bu tür yayınların devamını getirip halkın sesi olmak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay Fen İşleri Şantiyesi'nde güne başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.