İzmir’de 7 Kişiye Gözaltı

İzmir’de 7 Kişiye Gözaltı
  • 20 Ocak 2016 09:46

Ankara Tren Garı yakınındaki bombalı eylem sonrasında İzmir’de düzenledikleri protesto gösterilerinde, terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptıkları ve polise molotofkokteyli ile saldırılarda bulundukları gerekçesiyle 7 kişi gözaltına alındı.

Ankara’da geçen yıl 10 Ekim’deki terör saldırılarını İzmir’de protesto ederken suç işledikleri belirtilen kişilere yönelik olarak bu sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Bu gösteriler sırasında bölücü terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptıkları ve polise taşlı saldırılarda bulundukları gerekçesiyle 7 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların ayrıca, Karabağlar Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi’nde polise taş, molotofkokteyli attıkları, çöp konteynerleriyle yolu kapattıkları da belirtildi. Karabağlar, Konak, Bornova, Bayraklı ve Menemen ilçelerinde gözaltına alınan kişilerin evlerindeki aramalarda da, örgütsel doküman ve terör örgütünün propagandasını içeren malzemeler bulunduğu öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.