İzmir’de 49 okul daha kapatıldı

İzmir’de 49 okul daha kapatıldı
  • 13 Ağustos 2016 11:05

Fethullah Gülen’e finsansal destek sağladıkları belirlenen İzmir’deki 49 okul daha kapatıldı. Kapatılan 49 okul ile beraber İzmir’de kapatılan okul sayısı 89’a yükselmiş oldu. İzmir’de FETÖ operasyonları çerçevesinde kapatılan okullar arasında ünlü Fatih eğitim kurumlarının ilkokulları, ortaokulları ve fen lisesinin de olduğu 3 kurum da bulunuyor.

Kanun hükmünde kararname ile daha önce üniversitesi de kapatılmış olan Fatih eğitim kurumlarının böylece kalan diğer okulları da kapatılmış oldu. Öte yandan kapatılan kurumlar arasında Nokta Koleji ve Mevlana Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu da yer alıyor.
Kapatılan 49 okul:

Özel Tomurcuklar Anaokulu, Aliağa Yalı İlkokulu, Özel Aliağa Yalı Ortaokulu, Özel Balçova Pembe Kelebekler Anaokulu, Özel Gülen Burçlar Anaokulu, Özel Gülen Burçlar 1 Anaokulu, Özel Gülen Burçlar 2 Anaokulu, Özel Nokta İlkokulu, Özel Nokta Ortaokulu, Özel Nokta Anadolu Lisesi, Özel Bergama Bakırçay İlkokulu, Özel Bergama Bakırçay Ortaokulu, Özel Bilgi Vizyon Ortaokulu, Özel Yeni Girne Ortaokulu, Özel Buca Bilgi Kuşağı Temel Lisesi, Özel Ege Yıldız İlkokulu, Özel Ege Yıldız Ortaokulu, Özel Masal Konağı Anaokulu, Özel Ege Yıldız Temel Lisesi, Özel Buca Nokta İlkokulu, Özel Buca Nokta Ortaokulu, Özel Çiğli Mevsim Ortaokulu, Özel Pembe Mavi Kelebekler Anaokulu, Özel Gaziemir Ortaokulu, Özel Gaziemir Anadolu Lisesi, Özel Bilgi Kuşağı Ortaokulu, Özel Karşıyaka Sahil Temel Lisesi, Özel Gülbahar Anaokulu, Özel Konak Mavikent Temel Lisesi, Özel Hatay Güzelbahçe Temel Lisesi, Özel İzmir Ataşehir Temel Lisesi, Özel Fatih Anaokulu, Özel Fatih Fen Lisesi, Özel Fatih İlkokulu, Özel Fatih Koleji, Özel Fatih Lisesi, Özel Fatih Ortaokulu, Özel Çapa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Özel Çapa Fen Lisesi, Özel Çapa Anadolu Lisesi, Özel Çapa İlkokulu, Özel Çapa Ortaokulu, Özel Ödemiş Çakırağa Fen Lisesi, Özel Minik Kelebekler Anaokulu, Özel Bilgi Anaokulu, Özel Olgun İlkokulu, Özel Olgun Ortaokulu, Özel Olgun Çocuk Anaokulu, Özel Ertuğrul Bey Temel Lisesi.

Kaynak: Medya Ege

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.