İzmir ve Antalya’da IŞİD Operasyonu

İzmir ve Antalya’da IŞİD Operasyonu
  • 13 Ocak 2016 09:52

İstanbul Sultanahmet’ teki saldırının ardından Antalya ve İzmir’de düzenlenen operasyonlarda IŞİD üyesi oldukları değerlendirilen 9 kişi gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün, terör örgütü IŞİD’e yönelik yaptığı operasyonda Rus uyruklu 3 kişi gözaltına alındı. Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, şüphelilerin kaldığı yerde yapılan aramada çok sayıda örgütsel döküman ve cd ele geçirildi. IŞİD terör örgütüne lojistik destek verdikleri iddia edilen zanlıların, çatışma bölgelerindeki terör örgütü üyeleriyle sürekli irtibat halinde oldukları bildirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

İZMİR’DE 6 GÖZALTI

Öte yandan İzmir’de de terör örgütü IŞİD’e yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde terör örgütü IŞİD’e yönelik olarak, belirlenen altı adrese operasyon düzenledi. Terör örgütüne üye kazandıran ve çatışma bölgelerine gönderen kişilerin de bulunduğu öğrenilen zanlılar gözaltına alındı. Aramalarda örgüt dökümanı, av tüfekleri ve atış talimlerinde kullanıldığı belirtilen havalı tabancalar ele geçirildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA WİNDSURF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI MW PHOKAİA ETABINA HAZIR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.