İzmir – Urla vapur seferleri başlıyor!

İzmir – Urla vapur seferleri başlıyor!
  • 13 Mayıs 2019 10:11

İzmir’de Urla ile Karşıyaka-Konak-Güzelbahçe’yi birbirine bağlayacak vapur seferleri için geri sayım başladı. İZDENİZ A.Ş.’nin yaptığı son dakika duyurusuna göre İzmir-Urla vapur seferleri, 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü hayata geçecek. İzmirli vatandaşlar, İZDENİZ’in açıklamasının ardından İzmir – Urla seferlerinin saatlerini ve bilet fiyatlarını araştırmaya başladı.İzmir - Urla vapur seferleri başlıyor!

İzmir ile Urla arasında düzenlenecek vapurlar, Cumartesi ve Pazar günleri çalışacak. Vapur, sabah 09.15’te Karşıyaka’dan kalkacak ve Konak’a giderek bir süre bekleyecek. Vapur, Konak’tan yolcu aldıktan sonra bu kez Güzelbahçe’ye uğrayacak. Güzelbahçe, vapurun yolcu aldığı son liman olacak. Vapur, Güzelbahçe’den sonra Urla’ya gidecek. Gün içinde bunun dışında, İzmir’den Urla’ya gidecek bir vapur olmayacak. Akşam saat 21.00’de ise vapur, Urla’dan kalkarak Güzelbahçe’ye, oradan da Konak’a gelecek. Vapurun son durağı Konak olacak, Karşıyaka’ya geçmeyecek. İzmir – Urla vapur saatleri, sabah 09.15 Karşıyaka’dan kalkış ve saat 21.00’de Urla’dan dönüş olacak.

Eğer vapur seferlerini kaçırdıysanız, Urla’ya gitmek için belediye otobüslerini, minibüsleri ve özel aracınızı kullanabilirsiniz. İzmir’de toplu ulaşımda tam biletler 3 TL, öğrenci biletleri ise 1.80 TL’den satılıyor. Bunun yanı sıra, bazı saat aralıklarında Halk Taşıt Uygulaması yapılıyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki’den Küçükpark’a neşter
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.