İzmir Şehidine Ağlıyor

İzmir Şehidine Ağlıyor
  • 27 Ocak 2016 17:29

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde bugün PKK’lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerden birinin İzmir’den Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan olduğu belirlendi. Kara haber, İzmir’deki aileye ulaştırıldı. Diğer şehitlerin ise Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa ve Uzman Çavuş Osman Ateş olduğu öğrenildi.

Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışmalar bugün de devam ederken üç askerimiz şehit oldu.

Kayseri 1’inci Komando Tugayı’ndan geçici görevle Diyarbakır’a giden şehitler Yüzbaşı Can Çiğa’nın Mersin’de, Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan’ın İzmir’de ve Uzman Çavuş Osman Ateş’in Tokat’ta oturan ailelerine oğullarının şehit düştüğü haberi verildi. Erdoğan’ın ailesi, yıkıldı, gözyaşlarına boğuldu.

AYNI TABURDA GÖREVLİYDİLER
Kayseri 1. Komando Tugayından Güneydoğu’ya iç güvenlik harekatı çerçevesinde geçici olarak gönderilen 3 şehidin 3. taburda ve yüzbaşı Yiğitcan Çiğa’nın komutasında yan yana görev yaptıkları ifade edildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sığacık’ta yat limanı protestosu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.