İzmir İl yönetiminden Genel Başkana Protesto

İzmir İl yönetiminden Genel Başkana Protesto
  • 10 Ağustos 2016 21:37

Gizem Çetinkol –Gazete Ege/ CHP İzmir İl Başkanlığı Başkan Alaattin Yüksel’in istifasının ardından çalkantılı bir gün yaşadı. Yoğun bir tempo içinde günü geçiren CHP İzmir tüzük gereği olağanüstü toplanarak yeni il başkanını seçerek başkanlık koltuğuna Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Asuman Ali Güven’i oturtma kararı aldı.

Olağanüstü toplanan il yönetimi gün içinde yaşanan konuları da masaya yatırdı. İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifasına neden olan konulardan biri olduğu iddia edilen, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın ki Seferihisar Belediyesi’nin Yaratıcı Yazarlık Merkezi’nin açılışı için İzmir’e geleceğinden son anda haberdar olmasına da dikkat çekerek organizasyona katılmama kararı aldıkları öğrenildi.

İzmir İl yönetiminden Genel Başkana Protesto

GENEL BAŞKANA PROTESTO

Öte yandan CHP İzmir İl yönetim kurulu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Seferihisar’da gerçekleştireceği programlara katılmama kararı alarak,  Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu protesto edeceği öğrenildi.  Bu kararı, karar defterine de geçmeyi planlayan İl yönetimi bunun uygun olmayacağı konusunda hemfikir oldu ve sadece uygulamada hayata geçirmeyi planladığı iddia edildi.

İL YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA

Haberimizin yayınlanmasının ardından kulislerde yankı bulan CHP İl yönetiminin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu protesto ederek Seferihisar’da gerçekleşen programlara katılmama kararı alması iddiaları hakkında, CHP İl Başkanlığından tarafımıza yapılan açıklamada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına katılım sağlanmamasının nedenin altında protesto olmadığı belirtilirken, davetli olmadıkları için gitmedikleri söylendi. İl yönetiminin ve İl Başkanı Asuman Ali Güven’in akşam gerçekleşecek programda yer alacakları bildirildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler gönül rahatlığıyla teleferik keyfi sürecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Ercument dedi ki:

    Istifa edinde yonetime hakedenler gelsin,başkanın adamlsri olarak zaten hiç hazedilmiyordunuz

  2. Orhan Tuturmaz dedi ki:

    Kral öldü yaşasın yeni kral

  3. Serkan dedi ki:

    Genel Başkan’a protestomu bu ıl yonetımı görevden acilen alınsın

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.