“İzmir hakkını almalı”

“İzmir hakkını almalı”
  • 14 Temmuz 2018 16:09

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ak Parti İzmir il Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Bekir Pakdemirli, “Ben de teşkilatın içinden, sizlerin arasından gelen bir kardeşinizim. Bakan olur olmaz ilk seyahatimiz İzmir’e oldu. Tüm kadro İzmir’e geldik. Vakit çalışma, vakit Türkiye vakti. 25 Haziran sabahı tebrik mesajı atmak istemedim.  Sabah erken saatlerde çiftliğe gittim. Çok fazla fotoğraf çektirmem ama bir kere çektireyim dedim. Seçimi tebrik mesajı yerine vakit çalışma vakit Türkiye vakti diye mesaj attım. Seçimi bitirdik herkes işine baksın, Türkiye için çalışsın. Artık yeni bir sistem var. Elimizdeki ayağımızdaki prangalar gitti, herkes sorumluluk içinde yürürse hiçbir problem yok. Benim hayattaki tüm prensibim şudur; ne iş yaptığınızın önemi yok, yaptığınız işi iyi yaparsanız bir yere gelirsiniz. Ne iş yaptığınızın hiç önemi yok. Yurt dışında kasadaki adam bile mutlu. Ben de hayat boyu önüme ne geldiyse iş yapmaya katkı koymaya çalıştım. 35 proje 2011’de önüme geldi. Tesadüfen Bayraklı’dayken toplantıya girdik. Meclis Başkanımız Binali Yıldırım, ‘Bekir de bundan sonra dosyaya baksın’ dedi. İzmir için katkı koydum” dedi.

İzmir vurgusu

“İzmir’in hizmete ihtiyacı var” diyen Pakdemirli, “İzmir’i iyi anlayacak insanlara ihtiyacımız var. Sizlerle AK Parti kurulduğundan beri birlikteyiz. Birçok başarıya imza attık. Bugün dünden daha fazla çalışmamız lazım. Bugün farklı bir sistem var. 21’inci yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olabilir. Ben dünyayı da dolaşabilirim ama İzmir’den başka gelip oturacak, dinlenecek bir yer göremiyorum. İzmir o kadar güzel bir yer ki bütün bu çarpık yapıya rağmen doğasıyla, medeni insanlarıyla dünyanın en güzel kentlerinden birisi. Eğer bu partideysek, hizmet üretecek iddiamız varsa daha çok çalışmalıyız. Önümüzde yerel seçimler var. Parlamenter sistemden başkanlık sitemine geçtik. Bazıları diyor ki ‘seçimi AK Parti kaybetsin parlamenter sisteme geri dönelim’. Bizim işte bu nedenden dolayı ezici bir üstünlükle seçimi almamız lazım” açıklamasında bulundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta ‘Anneler Günü’ coşkuyla kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.